Iedereen kan kunst maken! Kunst maken is leuk!       
Creatief bezig zijn werkt ontspannend! Tijd voor jezelf maken!
 
Het is een kwestie van uitproberen, experimenteren en vooral niet denken dat het mooi moet worden.
Laat die gedachte los, er zullen vanzelf mooie dingen ontstaan. Verras jezelf!! 
 
Mijn naam is Lonneke Emans, in het dagelijks leven werkzaam als ergotherapeut bij en grote zorgorganisatie.
Samen met John woon ik in het mooie Beesel. We hebben samen drie kinderen; Jitse, Ieke en Pelle. 
 
Sinds twee jaar ben ik op een reis naar mezelf. Dat is op momenten spannend, mooi en eng maar geeft ook enorm veel energie en nieuwe ontdekkingen. Ik hou van stille zondagochtenden, zonsopgangen, Hollandse luchten en wandelen in de natuur. (onder alle weersomstandigheden:)Ik geniet van mijn gezin, bijzondere ontmoetingen, fijne gesprekken en een heerlijke kop thee.Verder verslind ik steeds meer boeken, ben ik graag creatief bezig, luister ik graag muziek of trek ik me terug in de stilte. 
 
Tijdens de workshop wil ik je laten ervaren dat iedereen kunst kan maken. Door creatief bezig te zijn, ontstaat er een soort flow en stop je met denken en piekeren over allerlei andere zaken. Je bent alleen nog bezig met datgene wat je aan het maken bent en hoe je dat zult aanpakken. En ben je echt even in het hier en nu.
 
Volgens de van Dale is creativiteit het vermogen om iets nieuws te scheppen. Een individu of een groep toont creativiteit door iets nieuws te maken of een originele oplossing voor een probleem te ontdekken. Hier staat dus niks over ervaring of talent.  Iedereen kan dus creatief bezig zijn, zelfs als je denkt dat je er ‘niet goed’ in bent. Het enige dat je nodig hebt zijn wat materialen en tijd! 
 
Ik kijk er naar uit je tijdens de workshop te ontmoeten. 
 
Tot ziens,Lonneke