Etienne Fleuren
 
Hoi, ik ben Etienne Fleuren (44) en ik ben geboren in Hardegarijp in Friesland.
In 2000 ben ik naar Limburg verhuisd om samen te gaan wonen met mijn man Ruud.
Samen met onze zoon wonen we in het kastelendorp Baarlo.
Na mijn opleiding HBO-V ben ik gaan werken in het ziekenhuis te Leeuwarden op de traumatologie afdeling.
 
Op een sportieve vakantie in Oostenrijk heb ik Ruud leren kennen en ben ik in 2000 begonnen op de dialyseafdeling van het VieCuri.
Met veel liefde en plezier werk ik hier nog steeds. Door de jaren heen heb ik vele scholingen gevolgd om up to date te blijven in mijn vakgebied. Verder heb ik symposia, lezingen en scholing verzorgd zowel in Viecuri als in andere ziekenhuizen.
 
In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, lees ik graag een boek, muziek luisteren, werken in de tuin, wandelen en fietsen en in de winter skiën in Oostenrijk. Ik houd mij al jaren bezig met yoga, sporten en spiritualiteit. Zo volg ik al jaren yogalessen en workshops. In 2018 heb ik de cursussen Reiki 1 en 2 gedaan en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt om in 2019 de YinYoga docentopleiding module 1, 2 en 3 te gaan volgen. De opleiding en bijscholingen heb ik bij de Yin Yoga Academy van Bivag gevolgd.
 
Enkele jaren geleden maakte ik kennis met YinYoga. Deze yogavorm gaf mij zoveel inspiratie dat ik mij graag hierin verder wilde ontwikkelen. Deze ontwikkeling en kennis kan ik ook weer toepassen tijdens de lessen. Het soepel worden van de gewrichten en minder lichamelijke klachten gaf zo'n positieve boost dat ik er meer van wilde weten.
Maar ook de verstilling en het naar binnengericht zijn tijdens de Yinhoudingen kan mij nog heel vaak ontroeren. Met veel plezier geef ik sinds september 2019 Yin Yoga les en vanaf december 2019 ook Yin Yang Yoga les.
 
Yoga is een manier van leven.
Het is een pad wat je bewandelt en het mooie daarvan is, je bent nooit uitgewandeld.
En zo blijf je jezelf steeds verder ontwikkelen.